29ª jornada: Olvan 0 – Joanenc 2

29 - Olvan - Joanenc 1Fitxa del partit

Ens havíem dit que al 2014 no volíem perdre cap partit a casa i que encara necessitem algun punt més per no haver de patir, però no vam poder superar el Joanenc. Vam fer una primera part bastant bona: ells tenen alguns jugadors de categoria superior i els vam saber neutralitzar bé menys en el golàs que ens van marcar. Nosaltres també vam tenir alguna ocasió i vam jugar ordenats, però estem bastant renyits amb el gol.

Vam començar la segona part creient en la remuntada (teníem el vent a favor i atacàvem a la porteria bona), però ens van fer el 0-2 i el partit es va complicar massa. Tot i que ells van quedar amb 10, no vam ser capaços de generar gaire res: es van tancar bé i el nostre tiqui-taca versió bastant patapum no els va fer patir gaire.

Haurem de guanyar un altre dia. Que sigui aviat. Contra el Can Trias? No han perdut cap partit lluny de casa, però algun dia ha de ser el primer.